Oplevelser

Vores favoritter: 6 udendørs oplevelser I skal prøve denne sommer

Vi går nok allesammen og håber på at vi får en fantastisk sommer med dejligt vejr og masser af solskin. Selvom vejret måske ikke helt kan leve op til det endnu, så nærmer vi os med hastige skridt sommermånederne og de (forhåbentligt) højere temperaturer.

Med sommeren i sigte, så er det tid til at kigge mod nogle af de udendørs oplevelser, som man kan bruge sin ferie eller en weekend på. I dette indlæg kigger vi nærmere på nogle af vores favoritter i ‘udendørs’ kategorien.

De bedste oplevelser i naturen

Vi har samlet en helt masse gode oplevelser, som er oplagte at tage på i sommerferien. Vi er så heldige, at der i blandt disse, gemmer sig en helt masse, som foregår udendørs. Så hvis du er til natur, frisk luft og lune sommeraftener, så skal du læse med her. Der findes virkelig mange hyggelige steder i Danmark, som tilbyder unikke oplevelser, som har fokus på naturen og de oplevelser man kan have der.

Et godt eksempel på dette er glamping, som er blevet utroligt populært gennem de seneste år. Glamping er i korte træk ‘glamourøs camping’, altså camping hvor graden af luksus er skruet en anelse op. Man kan sige at man får det bedste fra camping, men krydret med “hotel” fornemmelsen fra gode senge, adgang til private badefaciliteter, et lækkert “værelse” (telt) mm.

Vores 6 favoritter – udendørs oplevelser

Vi har samlet seks gode bud på udendørs oplevelser, som du kan tage på henover sommeren. Der er lidt for enhver smag – uanset om du er mest til at overnatte indendørs eller er mere til den helt autentiske naturoplevelse i telt, så findes der en oplevelse for dig.

Nederst i indlægget findes den fulde oversigt over udendørs oplevelser, så er det bare med at gå på jagt og få booket en plads – vi lover at det bliver godt!

Overnatning i svævende telt – Svendborg – Pris: 1.890 kr. for 2 personer

Den første oplevelse vi vil fremhæve er denne overnatning hos Thorséng Nature Resort på Tåsinge. Her får I virkelig mulighed for at komme tæt på naturen, når I skal prøve at overnatte i et svævende telt. Teltet svæver cirka 1-1,5 meter over en platform af træ, der minder lidt om en terrasse. Her kan I krybe ind og få varmen i luksussoveposer, mens i nyder alt hvad den danske natur har at byde på.

Læs mere om oplevelsen her →

Sov under stjernerne – Torrig L – Pris: 3.400 kr. for 2 personer

Den næste oplevelse kombinerer indendørs og udendørs, i en smuk og anderledes oplevelse. Her får I muligheden får at overnatte i en unik glashytte, hvor en stor del af tag og vægge er lavet af glas. Her kan I altså nyde naturen både inde- og udefra, og derudover også kigge op på stjernehimlen når I skal sove. Glashytten er smukt og moderne indrettet. Uderummet omkring den rummer desuden en hyggelig terrasse med tilstødende vildmarksbad.

Læs mere om oplevelsen her →

Ophold i trætophytte – Kværndrup – Pris: 3.590 kr. for 2 personer

Er du en af dem, der som barn drømte om at have en rigtig træhytte i en trætop? Nu har du muligheden for at prøve at overnatte i en, der har det hele. Slower Place i Kværndrup har en fantastisk trætophytte, som er smukt placeret i toppen af et 200 år gammelt bøgetræ. Her er der virkelig mulighed for at nyde naturen, både indefra hytten, men også ude fra den hyggelige terrasse, som ligger i forlængelse af hytten. Værtinden for oplevelsen er fra Vietnam og byder på en lækker vietnamesisk middag under opholdet.

Læs mere om oplevelsen her →

Luksus glamping – Svendborg – Pris: 2.490 kr. for 2 personer

Vi skal igen tilbage til Thorséng Nature Resort på Tåsinge, som her byder på glamping med maksimal luksus. Her skal I bo i et lækkert luksustelt med masser af rummelighed og alt det I måtte have brug for under jeres ophold. Teltet er smukt placeret midt i naturen og har en hyggelig terrasse med ildsted, hvor I kan sidde og nyde en lun sommeraften. Det er desuden muligt at tilkøbe adgang til wellnessfaciliteter på denne oplevelse.

Læs mere om oplevelsen her →

Glamping – Tølløse – Pris: 1.500 kr. for 2 personer

Her er en oplevelse for jer, der gerne vil på glamping på Sjælland til en overkommelig pris. For mellem 1.500 og 2.200 kr. kan I få en overnatning for to personer i et flot og veludstyret glampingtelt. Her er der masser af plads til udeliv og hyggelige sommeroplevelser. I kan f.eks. sidde på terrassen og spise jeres morgenmad, gå en tur i den smukke natur og hoppe en tur i vildmarksbadet om aftenen.

Læs mere om oplevelsen her →

Glamping – Brædstrup – Pris: 990 kr. for 2 personer

Vi runder vores favoritter af med en glampingoplevelse til en rigtig god pris. Her befinder vi os nær Brædstrup i Midtjylland, hvor Holmely byder jer velkommen til en overnatning i et af deres glampingtelte. Teltet indeholder gode senge og alt det udstyr man skal bruge på en “vildmarkstur”. Har man lyst til selv at lave mad over bål, så er der plads til det – og er man mere til at maden laves for en, så kan denne tilkøbes.

Læs mere om oplevelsen her →

Så kom vi omkring vores seks favoritter når det gælder udendørs oplevelser. Vi er ret sikre på at du kan finde en oplevelse i blandt dem, som er noget for dig. Der skal i hvert fald lyde en stor anbefaling fra os, til at tage ud og nyde den danske sommer, f.eks. på glamping. God fornøjelse!

Flere udendørs oplevelser

Vil du læse om noget andet?