Oplevelser

Spaophold i Sverige – vores bud på de 5 bedste svenske spaophold

På den anden side af Øresund venter der masser af skønne spaophold og wellnessoplevelser. Her hos deleoplevelser.dk tilbyder vi også flere spaophold i Sverige. Og Sverige er et fantastisk land med mange muligheder, når det kommer til spaophold og wellness. Vi har i dette indlæg samlet vores bud på de 5 bedste spaophold og wellnessoplevelser i Sverige. Alle oplevelserne kan bestilles direkte hos os og spænder vidt i prisklasse. Så kan I vælge netop det spaophold i Sverige, der passer til jer og jeres behov.

Wellness i Genarp

Fra kun 202 kr. per person kan du prøve en 4-timers spadag i Genarp i Skåne. En billig måde at kombinere afslapning med at opleve Sverige.
Hotellet hedder The Lodge og er bygget på en bakketop i 167 meters højde, hvilket giver en fantastisk udsigt. Det kan du bl.a. opleve i hotellets opvarmede infinity pool, som ligger udendørs med panoramaudsigt til de svenske trætoppe. Derudover kan du frit benytte sauna, isbad og loungeområdet. En dag i afslapningens tegn til en rigtig god pris.

Se spaopholdet her →

Spaophold i Göteborg for 2 personer

Centralt i den svenske storby Göteborg finder du Jacy’z Hotel & Resort. Den nybyggede skyskraber, der tårner 100 meter højt, byder på en fantastisk udsigt og moderne faciliteter.

Her finder du både toetagers pool, billard, golfsimulator, træningsfaciliteter, flere barer og restauranter og kan nyde den fantastiske udsigt fra hotellets tagterrasse.

I kan få et spaophold på hotellet for 2 personer fra 2115 kr. Udover adgangen til faciliteterne, så inkluderer dette tilbud 3-retters middag på restauranten Archie’s og stor morgenmad dagen efter. Efter sådan en gang selvforkælelse i luksuriøse omgivelser, er det oplagt at opleve Göteborg, der er en meget smuk by.

Se spaopholdet her →

Spaophold i Båstad for 2 personer

I Båstad ligger Hotel Skansen, som er et 4-stjernet luksushotel med unikke spafaciliteter. Her kan I komme på et lækkert spaophold for 2 personer fra 2.315 kr.

Hotel Skansen er særligt kendt for deres badehus bygget midt ude på Kattegat. Her kan du sidde ved ilden og kigge ud af panoramavinduer lige ud til vandet. Du kan også tage et smut i saunaen eller tage en dukkert i den opvarmede pool inden du hopper i Kattegat. De smukke faciliteter gør dette til et særligt spaophold, der i den grad er et besøg værd.

Udover badehus er der også fri entré til spa, lækker 3-retters menu til aftensmad og en stor morgenbuffet dagen derpå. Det bliver ikke bedre!

Se spaopholdet her →

Spaophold i Ystad for 2 personer

Direkte på stranden langs Skånes kyst finder du Ystad Saltsjöbad. Kun en lille times kørsel fra både København og Malmø ligger denne perle – lige ud til Østersøen i fortryllende omgivelser.

Her har vi også et godt tilbud på et afslappende svensk spaophold. Fra 2799 kr. kan du tage kæresten med et på et skønt ophold, hvor I kan forkæle jer selv og trække stikket fra den travle hverdag. I får overnatning i dobbeltværelse, adgang til alle trænings- og spa faciliteter (opvarmet pool, Lido Club osv.), 3-retters middag hos Restaurant Port og stor morgenbuffet inden afrejse – og skulle det lyste kan I også tage en dukkert i havet, der ligger lige uden for jeres værelse.

Se spaopholdet her →

Spaophold i Skåne for 2 personer

Den sidste oplevelse vi har med på listen, er et spaophold i Skåne hos Torekov Hotell. Hotellet er beliggende i den gamle fiskerby Torekov omkranset af herlige naturomgivelser.

Med i oplevelsen følger overnatning for 2 i dobbeltværelse med egen terrasse, eftermiddagskaffe, 3-retters menu efter eget valg (lavet på lokale svenske råvarer), adgang til indendørs og udendørs spa samt træningsfaciliteter og I kan slutte hele opholdet af med lækker morgenmadsbuffet.

Alt dette får I fra 2175 kr. for 2 personer. Torekov Hotell er et anbefalelsesværdigt hotel og endnu et godt bud på et spaophold i Sverige, hvor I rigtig kan nyde tosomheden.

Se spaopholdet her →

Vil du læse om noget andet?