Er I klar til at komme helt ned i tempo og nyde et par dage med ren luksus? Så er et spaophold oplevelsen for jer. Det er den perfekte oplevelse, hvis I søger afslapning, luksus og tid til at nyde hinandens selskab.

Der er masser af fantastiske spaoplevelser i hele Danmark, men også mulighed for at tage på spaophold i f.eks. Sverige eller Tyskland. Her får I mulighed for at nyde godt af lækre spafaciliteter og give jer selv den pause, som I har fortjent.

Skodsborg
Fra 2700 kr.
Pris for 2
Spa, Ophold
Arrangør
Kurhotel Skodsborg
Ringkøbing
Fra 2399 kr.
Pris for 2
Spa, Ophold
Arrangør
Fjordgaarden
Falkenberg
Fra 2310 kr.
Pris for 2
Spa, Ophold
Arrangør
Falkenberg Strandbad
Båstad
Fra 2315 kr.
Pris for 2
Spa, Ophold
Arrangør
Hotel Skansen
Hurup Thy
Fra 2396 kr.
Pris for 2
Spa, Ophold
Arrangør
Hotel Thinggaard

Hvad er et spaophold?

Et spaophold er en unik mulighed for at komme helt ned i tempo og forkæle sig selv. Det er desuden en oplevelse, som er oplagt at dele med andre. Det kan være med en partner, en ven, veninde eller et familiemedlem. Et spaophold byder på 100% afslapning og velvære.

Et spaophold er et ophold på et hotel, kurbad eller spa, hvor man både får en overnatning og adgang til fantastiske spaoplevelser. Dette er i modsætning til en spadag, hvor man ikke har en overnatning, men i stedet får en endagsoplevelse i et spa. Ofte inkluderer et spaophold også spisning, såsom aftensmad og morgenmad. Det kan også inkluderer diverse søde sager og lækre drikkevarer, f.eks. chokolade og champagne.

Ved at tage på et spaophold kan man koble fuldstændig af fra hverdagens stress og høje tempo. Her kan man sætte alle sine tanker til side og bare fokusere på at have blive forkælet.

Et spaophold er indbegrebet af luksus og velvære. De fleste spahoteller og spasteder har spafaciliteter, som inkluderer en lang række af forskellige pools, bade, saunaer og meget mere. Om du er mest til spabad, dampbad, sauna, indendørs- eller udendørs pool, så har langt de fleste steder, faciliteter som kan tilbyde netop dette.

Hvad koster et spaophold?

Prisen for at komme på et spaophold kan variere alt efter hvad der er inkluderet og hvor det er henne. Der er selvfølgelig forskellige grader af luksus og jo mere luksus, jo højere er prisen. Typisk vil man dog se at et spaophold koster mellem 2.000 og 2.500 kr. Dette er vel og mærke ofte prisen for to personer, så man kan altså regne med 1.000-1.250 kr. per person.

Tager man hele pakken i betragtning, så er det faktisk ikke en voldsom høj pris. En hotelovernatning alene kan hurtigt koste 1.000 kr. per person og ved et spaophold får man altså både spa, overnatning og ofte spisning med i pakken. Det kan altså lade sig gøre at finde rigtigt gode priser på spaophold i Danmark.

Det kan eksempelvis være et spaophold på Fjordgaarden i Ringkøbing til 2.399 kr. for to. Her får man både overnatning, 2-retters middag, morgenbuffet, samt fri adgang til spa og kurbad med i prisen. Et andet eksempel er spaophold på Kurhotel Skodsborg til 2.700 kr. for 2 personer og i den helt anden ende af skalaen finder vi et ophold på Hotel Budersand til 11.250 kr. for 2 personer, men her er der altså også skruet helt op for luksussen.

Er man på jagt efter et billigere alternativ, så kan man gå efter at booke en spadag, som er uden overnatning og spisning. Her kan man komme afsted for mellem 500 og 1.000 kr. per person.

Hvorfor skal man tage på et spaophold?

Der er mange gode grunde til at prøve et spaophold. Først og fremmest er der selvfølgelig afslapningen. Det er en af de bedste måder hvorpå man kan koble helt fra og tænke på alt andet end hverdagen. Her kan man bare nyde sig selv og hinanden. Fokus er på luksus, afslapning og velvære, fremfor stress og jag.

Derudover så er det bare en fantastisk oplevelse og især en god oplevelse at dele med sin partner, en ven, en veninde eller et familiemedlem. Man får meget for pengene, hvis man vælger et ophold hvor der både er inkluderet overnatning, spa og spisning.

En mulighed for at bruge tid med hinanden

På et spa ophold kan i fokusere 100% på hinanden. Her kan i skabe gode minder sammen og nyde de lækre spafaciliteter, som byder på alverdens bade, pools, saunaer og meget mere. Det er oplagt at tage på spaophold for 2 og dele en dejlig oplevelse som par.

Tag først turen op på værelset hvor der er alt hvad i skal bruge – bådekåber, håndklæder, tøfler og måske lidt snacks, f.eks. vin og chokolade. Derefter går turen i spaen, hvor i kan bruge tiden på ren afslapning. Dagen sluttes ofte af med en lækker middag med 2 eller 3 retter.

Hvad får man på et spaophold?

Et spaophold kan inkludere mange forskellige ting. Ved langt de fleste spaoplevelse får man en helt masse for pengene. Først og fremmest får man selvfølgelig oplevelsen, inklusiv spa, overnatning og eventuel spisning. Derudover varierer det lidt fra oplevelse til oplevelse, hvad man ellers får med i pakken.

Eksempler på hvad du kan få på et spaophold er:

 • Fri adgang til spa – spabade, pools, sauna, dampbade, udendørs spafaciliteter mm.
 • Overnatning på hotel, kurbad eller lignende
 • Middag om aftenen – ofte 2 eller 3 retter
 • Morgenmad/morgenmadsbuffet
 • Adgang til træningsfaciliteter
 • Snacks og forfriskninger – vin, champagne, chokolade etc.
 • Håndklæder
 • Badekåbe
 • Badetøfler
 • Forskellige produkter – shampoo, scrubs, rens mm.

Der er altså mange gode ting at glæde sig til. Langt de fleste spaoplevelser inkluderer det meste af hvad der er på ovenstående liste. Du kan for hver enkelt oplevelse altid læse præcist hvad, der er inkluderet i pakken.

Hvor kan man tage på spaophold?

Som du måske allerede har luret, så har Danmark ret mange spaoplevelser at byde på. Uanset hvor i landet du befinder dig og om du har lyst til at rejse, så er vi ret sikre på at der findes en spaoplevelse for dig. Der er også muligheder for at tage på spaophold udenfor landets grænser, hvor blandt andet Sverige har en masse at byde på. Derudover er Tyskland også et sted man kan kigge hen, hvis man har lyst til at gøre en lidt større tur ud af sit spaophold.

Spaophold i Jylland

Gode spahoteller i Jylland:

 • Langhoff & Juul Boutique Hotel i Ebeltoft
 • Fjordgaarden i Ringkøbing
 • HimmerLand Resort i Farsø
 • Hotel Thinggaard i Hurup Thy

Spaophold på Sjælland

Gode spahoteller på Sjælland:

 • Kurhotel Skodsborg
 • Hotel Kong Arthur

Spaophold i Sverige

Gode spahoteller i Sverige:

 • Ystad Saltsjöbad
 • Jacy’z i Göteborg
 • Falkenberg Strandbad
 • Hotel Skansen i Båstad

Et spaophold koster typisk mellem 1.000 og 1.250 kr. per person. Prisen inkluderer ofte en overnatning, fri adgang til spafaciliteter, spisning mm.

Der findes masser af gode spahoteller, kurbade og andre steder i Danmark, som tilbyder lækre spaophold til fornuftige priser. Man kan også kigge efter et spaophold i f.eks. Sverige eller Tyskland.

I langt de fleste tilfælde inkluderer oplevelsen alt det du skal bruge – håndklæder, badekåbe, tøfler mm. Du skal bare pakke en kuffert med dit tøj og dine ting, så er du klar til dit spaophold.