Weekendophold

Findes der noget bedre end når man bare kan rykke en weekend ud af kalenderen og bruge den på afslapning, god mad og godt selskab? Det er præcist hvad et weekendophold kan. Både Danmark og vores nabolande har masser at byde på når det gælder hyggelige weekendophold. Uanset om du er til det mere simple eller til stor luksus, så findes der et ophold for dig.

Vi har samlet nogle af de bedste tilbud på weekendophold i vores oversigt. Gå på udkig og se om du kan finde et ophold, som du har lyst til at prøve.

Christiansfeld
Fra 1450 kr.
Pris for 2
Ophold, Middag
Arrangør
Den Gamle Grænsekro
Skørping
Fra 2550 kr.
Pris for 2
Ophold, Middag
Arrangør
Rold StorKro
Skanderborg
Fra 2390 kr.
Pris for 2
Ophold, Middag
Arrangør
Nørre Vissing Kro

Fantastiske weekendophold

Et weekendophold er en unik mulighed for at komme lidt væk fra hverdagens stress og tilbringe værdifuld tid sammen med dem man holder af. Weekendophold er for alle – det er en oplagt oplevelse for par, venner, familie eller hvem man nu kunne tænke sig at tage med. Der er garanti for at komme ned i tempo og at det eneste man skal tænke på er, at nyde opholdet og de hyggelige stunder.

Der findes mange fantastiske weekendophold i Danmark, men også i flere af vores nabolande. Hvert ophold er unikt og kan tilbyde noget forskellige. Hvis I er til god mad, så kan I gå efter et gourmetophold, er I mere til spa/wellness så er et spaophold måske sagen og er det udendørsoplevelser, der trækker I jer, så kan I prøve en af de mange unikke ophold i naturen.

Nedenfor kan du læse lidt mere om hvad et weekendophold kan byde på, hvad det koster at tage afsted, hvor I kan tage hen og hvad I har mulighed for at opleve.

Hvad byder et weekendophold på?

Et weekendophold er den perfekte måde at trække stikket ud fra hverdagens travlhed og forkæle sig selv med en kort, men mindeværdig pause. Uanset om du er til byoplevelser, naturskønne omgivelser eller wellness, er der noget for enhver smag, når det kommer til weekendophold. Et ophold byder selvfølgelig på overnatning i lækre omgivelser, hvor der ikke mangler noget. Du får hotelfornemmelsen og du skal ikke tænke på noget selv.

Derudover vil det variere fra ophold til ophold, hvad der er inkluderet. Nogle ophold har fokus på maden – f.eks. på gourmetophold hvor andre handler mere om omgivelserne, f.eks. kroophold eller slotsophold.

Et weekendophold kan også være den perfekte lejlighed til at pleje krop og sjæl. Mange hoteller tilbyder wellness- og spa-faciliteter, hvor du kan få massage, ansigtsbehandlinger og afslappende bade. Forkæl dig selv med lidt selvpleje og slip af med stress og spændinger. Du vil føle dig forynget og klar til at tage fat på hverdagen igen.

Uanset hvor du vælger at tilbringe dit weekendophold, er det vigtigt at huske på, at det handler om at skabe uforglemmelige øjeblikke og forkælelse. Brug tiden på at slappe af, nyde omgivelserne og være til stede i øjeblikket. Et weekendophold er en mulighed for at skabe gode minder, opleve nye ting og genopdage glæden ved at leve livet. Så pak tasken, tag afsted og lad weekendopholdet tage dig med på en rejse mod afslapning, eventyr og fornyet energi!

Hvad koster et weekendophold?

Prisen for et weekendophold varierer meget fra ophold til ophold. Prisen afhænger selvfølgelig også af hvor opholdet finder sted og hvad der er inkluderet i opholdet. Et gourmet- eller wellnessophold vil typisk koste lidt mere end et klassisk weekendophold.

En generel guide til prisen for et weekendophold i Danmark er cirka 1.000 til 1.500 kr. per person, per døgn. Hvis der er wellness, gourmet eller lignende inkluderet så vil prisen typisk være i den høje ende af dette spænd.

Weekendophold i Jylland

Fantastiske weekendophold i Jylland:

Weekendophold på Fyn

Et udvalg af weekendophold på Fyn:

Weekendophold på Sjælland

Skal I prøve et af de mange ophold på Sjælland?

Et spaophold koster typisk mellem 1.000 og 1.250 kr. per person. Prisen inkluderer ofte en overnatning, fri adgang til spafaciliteter, spisning mm.

Der findes masser af gode spahoteller, kurbade og andre steder i Danmark, som tilbyder lækre spaophold til fornuftige priser. Man kan også kigge efter et spaophold i f.eks. Sverige eller Tyskland.

I langt de fleste tilfælde inkluderer oplevelsen alt det du skal bruge – håndklæder, badekåbe, tøfler mm. Du skal bare pakke en kuffert med dit tøj og dine ting, så er du klar til dit spaophold.