Oplevelser

4 fantastiske weekendophold for 2

Spaoplevelse for par i naturskønne omgivelser

Weekendophold for 2 er en fantastisk måde at slippe væk fra hverdagens stress og rutine. Det er en oplagt mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen med din partner, veninde/ven eller familiemedlem og skabe uforglemmelige minder sammen. Husk, at weekendopholdet handler om jer to og skabe en uforglemmelig oplevelse sammen. Så slap af, nyd hinandens selskab og skab minder, der vil vare livet ud.

Når I tager på weekendophold, så find en spændende destination, der passer til jeres interesser og præferencer. Det kan være en charmerende kystby, en historisk by med masser af seværdigheder eller en idyllisk naturperle, hvor I kan nyde roen og hinandens selskab. Sørg også for at finde et hyggeligt og komfortabelt overnatningssted. Et romantisk boutique-hotel, en luksuriøs spa-resort eller en rustik hytte midt i naturen kan være perfekte valgmuligheder, der tilføjer ekstra charme til oplevelsen. I dette indlæg har vi samlet 5 forskellige bud på fantastiske weekendophold for 2. Forhåbentlig kan det give jer lidt inspiration til jeres næste ophold.

Idyllisk Slotsophold på Broholm Slot

Tag på et eventyrligt ophold på det smukke Broholm Slot. Slottet er beliggende i Gudme på Fyn og har 19 værelser. I smukke omgivelser omringet af vand og natur finder du dette lille stykke Danmarkshistorie. Det over 700 år gamle slot emmer af historie og autenticitet, hvilket du allerede fornemmer, når du kører ind i slotsgården. For under 3000 kr. kan I komme på et skønt ophold på slottet for 2 personer, hvor der medfølger:

  • Eftermiddagskaffe/the med hjemmebagt kage i Broholms hyggelige stuer
  • 3-retters gourmetmenu inspireret af årstiden (ekskl. drikkevarer)
  • Morgenbuffet med lokale specialiteter

Book jeres ophold her

Ophold i Vingårdshytte på Fejø

Unikt getaway med et ophold i en charmerende vingårdshytte på Fejø. Den oplagte oplevelse for rigtige vinelskere. Forestil jer at sidde på jeres egen private træterrasse med udsigt over vinmarkerne, mens I nyder en god flaske vin dyrket fra de selvsamme marker. Dét er netop, hvad I får med dette ophold. Derudover giver opholdet muligheden for, at I kan tage ud og opleve Fejøs smukke natur. Havet ligger et stenkast fra vinmarkerne, og der er gratis tandemcykler til rådighed, hvis I vil gå på opdagelse på øen. Efter en god nats søvn kan I sammen nyde en lækker morgenmad i morgensolen på terrassen. Så trænger I til et ophold væk fra hverdagens stress og larm, så er dette ophold på Fejø et rigtig godt bud.

Book jeres ophold her

Luksus Spaophold hos Himmerland Spa

Kom helt ned i tempo og stress af med et luksus spaophold hos Himmerland Spa. Med i oplevelsen får I følgende for 2 personer:

  • En overnatning i et lækkert dobbeltværelse
  • Fri adgang til spa (3 timer) og svømmehal
  • Salve-in-Terra behandling for to personer
  • 3-retters middag og stor morgenbuffet

Salve-in-Terra behandlingen er unik og fås kun hos Himmerland Spa i Skandinavien. Den står blandt andet på mineralsk ler, damp, lys, velduftende olier, blid musik, når alle jeres sanser bliver aktiveret på én gang. Efter en dag i afslapningens tegn, serveres der 3-retters middag på Restaurant Hul 19. Efter en god nats søvn kan I stå op til Himmerland Spas store og lækre morgenbuffet. Det bliver næsten ikke bedre!

Book jeres ophold her

Ophold & Vildmarkstur i Nationalpark Thy

Vil I på et ophold, hvor naturen er i fokus? Så er denne oplevelse den rette for jer. Her kombineres et ophold på det lækre Hotel Thinggaard med en aktiv vildmarsktur i Nationalpark Thy. På hotellet får I en overnatning i dobbeltværelse, hvor I om aftenen får serveret en fantastisk 3-retters gourmetmenu lavet på lokale råvarer. Dagen derpå kan I dykke ombord i hotellets store morgenbuffet. Opholdet kombineres med en vildmarkstur i Nationalpark Thy, hvor I kan vælge mellem flere forskellige ruter. Både kort, videomateriale samt kontakt til naturvejleder er til rådighed. Madpakken til turen står hotellet for. I vælger selv om I vil på tur i Nationalparken på ankomst- eller afrejsedagen. Så træk stikket og tag på et ophold, hvor I kommer helt tæt på den smukke danske natur.

Book jeres ophold her

Er du interesseret i flere weekendophold, så kan du se alle vores mange gode tilbud på weekendophold lige her.

Vil du læse om noget andet?