Betingelser

Følgende betingelser gælder for alle oplevelser vist på Deleoplevelser.dk medmindre andet er skriftligt aftalt med Deleoplevelser.dk.

Ved spørgsmål bedes du kontakte mail@deleoplevelser.dk.

Deleoplevelser.dk tilbyder udelukkende eksponering af udbyderens oplevelser og kan ikke stilles til ansvar for selve oplevelsen og dennes afholdelse. Det er alene udbyderen, der er ansvarlig for den afholdte oplevelse, priser, booking mm.

1.1 Betaling

Betaling skal ske til det anførte kontonummer på den fremsendte faktura. Alle betalinger skal ske forud for aktivering af oplevelsen og jf. de anførte betingelser på den fremsendte faktura. Betalingen dækker den valgte periode, se sektion 1.2.

1.2 Prisliste per 01.05.2023

Alle priser er eksklusiv moms.

1.2.1 Visning af én oplevelse:
Visning af udbyderens oplevelser gælder i vores generelle oversigt over oplevelser i Danmark, se den her.
3 måneder: 129 kr.
6 måneder: 249 kr.
12 måneder: 399 kr.

1.2.2 Rabat ved flere oplevelser:
2-3 oplevelser: 15% rabat
+4 oplevelser: 25% rabat

1.2.3 Trackinglink
Udbydere, der kan tilbyde trackinglink til tracking af bookinger skabt via vores link tilbydes yderligere 50% rabat på priserne angivet i sektion 1.2.1. Der stilles krav om minimum 10% kommission og en cookielevetid på 30 dage.

1.3 Bindingsperiode

Alle udbydere er kun bundet i den periode de har betalt for. Enhver oplevelse kan forlænges, men dette er ikke et krav. Ved ønske om forlængelse skal denne bekræftes skriftligt til mail@deleoplevelser.dk. I tilfælde hvor udbyderen ikke giver besked om ønsket forlængelse, så fjernes oplevelsen fra oversigten ved udløbet af den betalte periode (3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder).

1.4 Opsigelse

En udbyder kan til enhver tid vælge at opsige annoncen på Deleoplevelser.dk. Ved ønske om opsigelse refunderes allerede betalte penge ikke. Medmindre andet er aftalt, så vil oplevelsen være aktiv på Deleoplevelser.dk indtil udløb af den betalte periode.

Opsigelse skal ske skriftligt til mail@deleoplevelser.dk.